naturestyle.blogg.se

Hej! Vi är fyra tjejer som har som projektarbete att marknadsföra den naturvetenskapliga linjen. Detta ska vi göra genom att skapa en film. Bloggen använder vi som vår loggbok.

ÄNTLIGEN FÄRDIGA!!!

Publicerad 2013-04-15 21:13:00 i Allmänt,

I fredags så lämnade vi äntligen in rapporten till Ivar men tyvärr så fungerade inte vårt usb så han fick inte filmen men det ska han få så snabbt som möjligt! =) Nu är vi äntligen klara med vårt projektarbete!!!

10/4-13

Publicerad 2013-04-10 22:00:40 i Allmänt,

HEELLOOO!
 
Idag har vi fortsatt med skrivandet och det har gått bra. Vi har också gjort en innehållsförteckning, sidnumreringar, framsida osv. Vi är nästan klara med rapporten och har bara lite finslip kvar. ÄNTLIGEN :)
Idag arbetade vi länge med rapporten, cirka 9 timmar!!!
 
Ha en bra dag, hejdå!

8/4-13

Publicerad 2013-04-08 18:16:22 i Allmänt,

Heeeeeeeeej!!!
 
Idag på morgonen var vi på Apladalsskolan för att visa vår film för niorna. Vi presenerade oss för dem och berättade vad vår film handlade om. Vi visade filmen och det verkade som att niorna tyckte att det var intressant och roligt. Efteråt fick de ställa lite frågor som vi svarade på. Besöket gick bra och vi är nöjda. Vi var på Apladalsskolan i två timmar.
 
Efter skolan så fortsatte vi med rapportskrivandet och kom ganska långt. Vi samlade det vi har skrivit än så länge i ett och samma dokument för att organisera rapporten. Arbetet gick bra och vi har kommit en bra bit på vägen. Skrivandet tog cirka sex timmar.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela