naturestyle.blogg.se

Hej! Vi är fyra tjejer som har som projektarbete att marknadsföra den naturvetenskapliga linjen. Detta ska vi göra genom att skapa en film. Bloggen använder vi som vår loggbok.

30/1-13

Publicerad 2013-01-30 13:29:00 i Allmänt,

Hej!
Idag har vi kollat igenom våra filmer och bestämt vilka vi ska ha med. Vi har sorterat de vi ska ha med i en speciell mapp. Linn var tyvärr sjuk idag men vi arbetade på bra ändå. Detta tog 4 timmar. Imorgon ska vi börja med redigeringen.

Intervju!

Publicerad 2013-01-17 14:37:00 i Allmänt,

Hej!
Idag har vi intervjuat Per-Ola och Anders. Det har gått bra och vi ha även planerat lite hur filmen ska vara uppbyggd. Intervjuerna gjordes genom att en ställde frågan medan en annan filmade personen som intervjuades. Alla deltog i intervjuerna och stämningen var bra. Detta tog drygt 3 timmar.

Filmat Filmat Filmat

Publicerad 2013-01-16 13:24:00 i Allmänt,

Hej! Idag har vi filmat 6 olika moment så vi är nästan färdiga med all filmning. Vi har bara intervjuer kvar som ska filmas och lite smått och gott.. Dagen har varit bra. Vi har fått mycket gjort. Vi har bland annat filmat där vi presenterar vårt arbete och gjort en annan introduktion som vi ska ha till laborationerna.Idag ska vi också försöka få tag på Per-Ola för vi vill ha en intervju med honom. Har även filmat avslutningen på filmen. I morgon så ska vi försöka göra en intervju med Anders eller Per-Ola. Idaag har vi ägnat ungefär 6 härliga timmar åt vårt arbete. Stämmningen har varit på topp! Tack och hej för idag :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela