naturestyle.blogg.se

Hej! Vi är fyra tjejer som har som projektarbete att marknadsföra den naturvetenskapliga linjen. Detta ska vi göra genom att skapa en film. Bloggen använder vi som vår loggbok.

19/3 -13

Publicerad 2013-03-19 15:38:27 i Allmänt,

HejHej!!
Idag har vi varit på Apladalsskolan och frågat om vi fick visa våran film vilket vi fick. Vi bestämde att vi ska komma den 8 april klockan tjugo över åtta och visa filmen för tre klasser. Vi ska även ringa Mikael Falk fredagen den 5 april för att påminna honom att vi ska komma och visa våran film.
 
Vi har även klippt in de sista låtarna i filmen och filmen är nu färdig klippt. Nu återstå det bara att göra filmen till en filmfil vilket Malin ska göra när hon kommer hem eftersom det tar runt 3 till 4 timmar.
 
Vi har även påbörjat vår rapportskrivning. Vi valde att alla ska skriva om olika saker. Linnea började skriva på material och metoden, Linn på bakgrunden, Amanda på syfte och lite på material och metod och Malin började skriva på resultat och diskussion. 
 
Vi har arbetat flitigt och bra idag. Vi ha kommit långt och nu återstår det bara att skriva rapporten. Detta tog 5 timmar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela